Basis make-up fotosession

Bus i 5 timer!

Hej Verden,

skaermbillede-2017-04-30-kl-13-55-43

Manden og jeg tog en velfortjent ferie til København. For at have flest muligt penge til rådighed, valgte vi at spare på transporten. Det gjorde vi ved, at vi købte vores busbilletter igennem rødbillet.dk. Her var vi så heldig, at det kun kostede 160kr for voksne og 120kr for studerende hver vej, fra Viborg til København i hverdagene.  Så det tilbud kunne vi ikke sige nej til, så vi hoppede afsted til København.

Det tog cirka 5 timer, og bussen var god til at holde mange pauser, men det var lidt en lang tur. Men taget i betragning af at, når man er færdig så er man i København, så det gjorde at man sagtens kunne holde ud.

Der var gratis wifi og film ombord på bussen, så det var også en tidsrøver. Ellers kunne man altid putte musik i ørerne og læne sig tilbage og sove en lur.

Vi har i hvertfald været glade for vi kunne spare så mange penge. Og det kan helt klart anbefales, hvis man gerne vil spare penge. Og de kører også til andre destinationer.

skaermbillede-2017-04-30-kl-13-55-48

Vi har for eksempel overvejet, at køre i bus på ferie. Så er der flere penge til, at bruge på hygge og shopping. Så det i hvertfald helt klart noget vi overvejer.
Her kan i se, hvordan rødbillet.dk har udlandsrejser og til hvor hen:

skaermbillede-2017-04-30-kl-14-05-41

XOXO Hylby

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Basis make-up fotosession